Warmtebeeldcamera's

Warmtebeeld-
camera's

Thermal Focus

FLIR Platinum Partner 2020

Warmtebeeldcamera's

Warmtebeeld-
camera's

Ons aanbod thermische camera’s is uitgebreid, zeer uitgebreid. Daarom adviseren we u ook met plezier en gidsen we u naar de camera op maat. Onze camera’s vallen ruwweg in 3 verschillende takken op te delen.

Warmtebeeldcamera’s worden veelvuldig ingezet voor universitaire onderzoek en research en development. Specifiek voor deze markt hebben we een breed gamma aan thermische camera’s beschikbaar. Heel wat gereputeerde instellingen doen beroep op onze expertise en FLIR warmtebeeldcamera’s.

Ongeacht de nodige gevoeligheid, accuraatheid, snelheid en beeldkwaliteit, hebben we voor u steeds de nodige spitstechnologie in huis.

R&D/Onderzoek met warmtebeeldcamera
Industrie

Heel wat van onze thermische camera’s vinden hun weg naar de industrie. De industriële toepassingen voor onze warmtebeeldcamera’s zijn bijzonder uitgebreid. Zo worden ze onder meer ingezet voor gasdetectie, automatisatie, preventief onderhoud, gebouwenthermografie en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn legio.

Bent u op zoek naar een warmtebeeldcamera voor een specifieke toepassing of voor het gebruik in een specifieke sector of setting? Geef ons een seintje en we helpen u graag met uw keuze.

Naast universiteiten, onderzoeksinstellingen en industriële bedrijven doen ook heel wat andere klanten beroep op onze thermografische camera’s. Trouwens ook particulieren kunnen bij ons terecht.

Bent u de mogelijkheden van een warmtebeeldcamera aan het bekijken, aarzel dan niet ons te contacteren. We begeleiden u graag in uw zoektocht!

Gebouwenthermografie huis buitenkant

Bent u op zoek naar een FLIR warmtebeeldcamera voor een specifieke toepassing of voor het gebruik in een specifieke sector of setting?

Geef ons een seintje en we helpen u graag met uw keuze.