Outlet

Thermal Focus

Outlet stockcamera's aan voordelige prijs

Wenst u een warmtebeeldcamera te kopen, maar laat uw budget geen nieuw toestel toe? Thermal Focus biedt outlet warmtebeeldcamera’s tegen een voordelige prijs aan. Hieronder volgt een overzicht van onze outlet. Had u toch nog graag meer informatie gewenst? Twijfel zeker niet om ons te contacteren

Had u toch graag een nieuwe warmtebeeldcamera gekocht? Ook dan bent u bij Thermal Focus nog steeds aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk ook de optie om een warmtebeeldcamera te leasen. Contacteer ons en wij staan u graag te woord voor meer informatie.

De FLIR E85 is een veelzijdige point-and-shoot camera. Zowel voor predictief onderhoud als voor gebouwenthermografie is dit hét geschikte toestel.

Naast een manuele focus beschikt deze camera met 348×288 detector ook over een autofocus. Daarbovenop beschikt de camera over een gebruiksvriendelijke interface. Door deze features bent u in staat om zeer efficiënt te werken. Hierdoor kunt u veel tijd kan besparen.

Nieuwprijs: €8899,00
Stockcamera: €7564,15

FLIR E85 warmtebeeldcamera

De FLIR E8 is een gebruiksvriendelijke, compacte en robuuste point-and-shoot camera. Het brede gezichtsveld maakt hem de perfecte keuze voor bouwtoepassingen

Met zijn 320×240 resolutie beschikt de E8 over de meeste pixels van de FLIR Ex-serie camera’s.

Nieuwprijs: €2999,00
Demo-unit: €2399,20

FLIR E8 outlet

De FLIR T630sc combineert een uitstekende ergonomie en functierijke flexibiliteit met een superieure beeldkwaliteit van 640×480 pixels. 

Hoge nauwkeurigheid en gevoeligheid samen met streaming opties maken de FLIR T630sc zeer geschikt voor geavanceerd onderzoek en ontwikkeling. 

Prijs: op aanvraag

 

FLIR T630sc outlet warmtebeeldcamera

De FLIR T530 maakt het mogelijk voor professionals om nauwkeurig hot spots en potentiële storingen op te sporen. Met de 180° draaibare lens is de FLIR T530 ontworpen om gebruikers te helpen bij het diagnosticeren van moeilijk bereikbare componenten in elke omgeving.

De macromodus van FLIR is een extra camerafunctie waarmee u de 24° lens kunt gebruiken en een puntgrootte van 103 µm per pixel kunt bereiken voor de FLIR T530. In de macromodus wordt de minimale werkafstand van de lens gereduceerd tot ongeveer 60 mm. 

Prijs: op aanvraag

 

FLIR T560 warmtebeeldcamera

De FLIR E5xt is een gebruiksvriendelijke, compacte en robuuste point-and-shoot camera. Het brede gezichtsveld maakt hem de perfecte keuze voor bouwtoepassingen

Doordat hij budgetvriendelijk is, is de FLIR E5xt geschikt voor zowel professionelen als particulieren.

Nieuwprijs: €1299,00
Demo-unit: €1104,15

FLIR E5xt warmtebeeldcamera

De FLIR A35 is een thermische beeldtemperatuursensor voor procescontrole/kwaliteitsborging en brandpreventietoepassingen

De A35 kan naadloos worden geïntegreerd in bestaande systemen en biedt een uitgebreide visuele temperatuurbewaking

Als onderdeel van de Ax5-serie is de A35 een van de enige thermische beeldtemperatuursensoren op de markt die een lineaire temperatuuruitgang biedt via GenICam™-conforme software.

Nieuwprijs: €4799,00
Stockcamera: €4079,15

FLIR A35 outlet

In tegenstelling tot thermokoppels of spot-pyrometers, kunt u met de A35sc duizenden temperatuurpunten over uw doel meten en verkrijgt u binnen enkele seconden betrouwbare gegevens.

Samen met de lenskeuzes en
geavanceerde analysesoftware van de kit, biedt de A35sc kit een betrouwbare oplossing voor temperatuurmeting in industriële en R&D laboratoria.

Prijs: op aanvraag

FLIR A35sc

De FLIR A615 heeft verschillende kenmerken en functies die haar de perfecte keuze maakt voor iedereen die PC-software gebruikt om problemen op te lossen, en die een resolutie van 640×480 pixels nodig heeft. 

Tot de belangrijkste kenmerken behoren GigE Vision en GenICam compliance, waardoor hij plug-and-play is voor vele softwarepakketten.

Prijs: op aanvraag

FLIR A615 warmtebeeldcamera outlet

De FLIR K55 is een robuuste en betrouwbare infraroodcamera die is ontworpen om te presteren onder extreem zware omstandigheden

De FLIR K55 heeft een intuïtieve interface met een ontwerp dat het eenvoudig maakt om hem te bedienen, zelfs met dikke handschoenen. Het scherpe en heldere beeld helpt u door de rook te navigeren en snel en nauwkeurig beslissingen te nemen. 

Dit maakt de FLIR K55 dé ideale camera voor brandweertoepassingen.

Aangezien deze thermische camera nooit gebruikt is, verkeerd hij nog in prima staat.

Nieuwprijs: €5166,00
Stockcamera: €4132,80

FLIR K55 outlet

De ingebouwde FLIR A310-camera biedt een betaalbare en nauwkeurige oplossing voor temperatuurmeting voor iedereen die problemen moet oplossen die een ingebouwde “slimheid” vereisen, zoals analyse, alarmfunctionaliteit en autonome communicatie met behulp van standaardprotocollen. 

De FLIR A310 camera heeft ook alle noodzakelijke kenmerken en functies om gedistribueerde single- of multi-camera oplossingen te bouwen met behulp van standaard Ethernet hardware- en softwareprotocollen.

FLIR A310f

De MoviTHERM MIO-7 is een  intelligente I/O-oplossing, ontworpen om FLIR-camera’s direct om te zetten in een compleet systeem voor beheer op afstand

De MIO-7 is compatibel met de FLIR A310, en kan tot wel 7 camera’s tegelijkertijd ondersteunen.

Eenvoudig in te stellen, en eenvoudig te configureren. De snelle en eenvoudige weg naar uw warmtebeeldoplossing.

Nieuwprijs: €5599,00
Stockmodel: €3919,30

MoviTHERM MIO-7 outlet

De FLIR X6901sc is een buitengewoon snelle, zeer gevoelige MWIR-camera, ontworpen voor wetenschappers, onderzoekers en ingenieurs. 

Met een beeldfrequentie van 1003 Hz is de FLIR X6901sc de snelste thermische camera ter wereld.

Met een thermische gevoeligheid van minder dan 20mK en nauwkeurige temperatuurmetingen tot 2000°C biedt de FLIR X6901sc de voordelen van snelle beeldsnelheden en superieure resolutie zonder afbreuk te doen aan de gevoeligheid. 

Of u nu probeert temperaturen te meten op snel bewegende objecten, of de thermische transmissie van objecten te karakteriseren terwijl ze afkoelen, FLIR’s X6901sc is dé thermische meetoplossing.

Prijs: op aanvraag

FLIR X6901sc outlet